Enter your keyword

Sofa av paller

Sofa av paller

Sofa av paller

Jeg var virkelig veldig glad i den gamle sofan min. God å sitte i, stor plass til gjester, mulighet til å skifte trekk og tidløs design. Men likevel ble jeg aldri fornøyd med å ha den i stua. Den tok opp hele vindusveggen min, og gjorde så stua så mindre og mørkere ut enn den egentlig er. Vi har massevis av sol her, fra den står opp til den går ned. Og for meg som elsker lys og luft, så var den sofan som et monster midt i stua. Derfor bestemte jeg meg for å bytte den ut. Men sofa er dyrt, og for sånne som meg, som er litt småsære når det kommer til møbler og innventar, så var heller ikke finn.no særlig samarbeidsvillig.

Valget falt på paller også her, og det ble så mye lysere og mer åpent med en gang. Nå har jeg endelig plass til alle saccosekkene oppe i stua igjen også. Det er brukt totalt 6 paller til denne sofan, satt to og to oppå hverandre, med kortsiden inn mot veggen. Madrassen oppå er 120*200, og gjør det mulig med en liten oppbevaringsplass på enden. Jeg vurderte en stund å sette opp ei hylle der, men slo det fra meg, jeg vil jo ha det åpent.

På grunn av størrelsen, fungerer sofan både som sofa og som gjesteseng. Det hekla teppet er det min mamma som har heklet til meg i julegave. Nydelig, ikke sant. Veggen bak skal endres litt på etterhvert, men alt til sin tid. Sofan kostet meg heller ikke ei eneste krone, da jeg hadde alt jeg trengte fra før av, og jeg fikk pallene gratis. Her har jeg heller ikke gjort noenting med pallene, og selv med tre aktive lekende barn, står de fremdeles støtt som fjell.

Jeg har virkelig fått skikkelig sansen for paller, og planlegger å bruke paller til flere ting i huset etterhvert. Men, jeg må ta ett rom av gangen tror jeg. Det kan bli litt mye å starte overalt på en gang.

Har du pallemønler hos deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *