Enter your keyword

Services

DIGITALT ARBEID

Alt av digitalt arbeid, blir gjort i samarbeid med deg som kunde. Jeg sender deg utkast, og du forteller meg hva du vil endre på. Easy as that.

WEBDESIGN

Webarbeid utføres sammen med kunden, og med fokus på kunden hele veien. jeg kan sette opp komplett netbbutikkløsning, med blogg og alt du måtte ønske til. Timeprisen er 500,-. Du vil alltid få et ca antall timer før arbeidet starter.

REKLAME & PLAKATER

Ønsker du å promotere en konsert, en teateroppsettning eller andre ting, kan jeg lage plakaten til deg. Timeprisen her er på 350,- og du vil få ta del i hele prosessen. Plakatene kan lages i opp til A3 størrelse.

VEDLIKEHOLD

Trenger du vedlikehold av en side jeg har satt opp til deg? Ikke noe problem. Gi meg beskjed om hva du trenger, så skal du få en fastpris av meg.

WORDPRESS & WOOCOMMERCE

Jeg anbefaler sterkt en WordPress/Woocommerce hjemmeside/nettbutikk. Prismessig sett er dette den desidert billigeste løsningen, og du eier hele siden selv. Ikke noe skjult reklame, og ingen som kan stenge nettsiden din. Her er det du som er sjefen. Oppsett, kjøp av domene og alt det praktiske, kan jeg hjelpe deg med

MARKEDSFØRING

Utnytt facebook, instagram og andre sosiale medier for å gjøre din bedrift synlig. Oppsett er jeg behjelpelig med.