Enter your keyword

Personvernerklæring

Jeg er opptatt av å ivareta personvernet til brukerne av Lykkeskyen, og har derfor laget denne siden, for å forklare deg, hvordan jeg som redaktør for siden innhenter, lagrer og benytter dine personopplysninger, og hvilke rettigheter du har som bruker.

1. HVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLES OG HVORFOR?

Du kan selvfølgelig benytte Lykkeskyen, til å lese, skrive ut og/eller bruke fremgangsmåter på f.eks oppussing og DIY, uten å måtte registrere deg noe sted. Da vil det heller ikke bli behandlet noen personopplysninger om deg, med unntak av det som er nevnt i del 4.

I butikken er det mulig å opprette en profil for å handle. For å kunne behandle ordre, sende varer og kontakte deg som kunde, lagres det derfor navn, adresse og epost, slik at dette vil gå smertefritt for alle. Denne informasjonen kan du slette igjen, dersom du ikke lenger ønsker å være kunde, eller ikke ønsker at denne informasjonen skal lagres.

Navn og e-post er personopplysninger som skal behandles etter personopplysningsloven. Personopplysningene som samles inn på Lykkeskyen blir kun benyttet til å administrere tjenestene som tilbys på nettsiden og i butikken. Opplysningene vil ikke bli brukt til andre ting, og vil heller ikke bli videreformidlet til andre.

2. SAMTYKKE

For at jeg skal kunne behandle disse opplysningene, må jeg ha samtykke fra deg.

Når du handler, eller på annen måte oppretter en profil samtykker du i at Lykkeskyen kan oppbevare informasjonen du sender inn (f.eks. e-post og navn) for å enkelt finne deg igjen som kunde. Du kan når som helst slette profilen din, ved å kontakte meg på blogg@lykkeskyen.no. Du vil da få en bekreftelse på at informasjonen din er slettet fra mine systemer.

Legger du igjen en kommentar på noen av mine innlegg samtykker du til at opplysninger du legger inn lagres i mine systemer.

Når du bruker Lykkeskyen samtykker du i at informasjonskapsler benyttes som beskrevet i del 4.

3. TILGANG TIL OG UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Det er kun Hild Frøya Gravningen (sideadministrator) som har tilgang til personopplysningene som lagres om deg. Opplysningene vil aldri, under noen omstendighet deles med andre, med unntak av WordPress (som er plattformen jeg bruker til mine websider).

4. BRUK AV COOKIES PÅ LYKKESKYEN

En cookie (informasjonskapsel) er en liten fil som blir lagret på din datamaskin, når du besøker en webside. Når du besøker www.lykkeskyen.no lagres det cookies på din datamaskin.

Når du bruker Lykkeskyen, samtykker du i at cookies benyttes som nevnt over. Dersom du ikke ønsker bruk av cookies, kan du endre dette i innstillingene i Nettleseren din. Du kan også slette cookies som har blitt lagret. Dette gjør du i menyen til nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av hvilken nettleser du bruker.

5. KONTAKT

Hild Frøya Gravningen er ansvarlig for behandling av personopplysninger som skjer i forbindelse med tjenester på Lykkeskyen.no . Dersom du har spørsmål knyttet til dette kan disse rettes til Hild Frøya Gravningen på mail blogg@lykkeskyen.no

Personvernerklæringen er oppdatert 11. mars 2019