Enter your keyword

Oppussing på Budsjett

Det finnes flust av bloggere der ute, som er interiørfrelste, og dyktige, og som vil gi deg som leser råd om hvordan pusse opp på budsjett. Dessverre så er det flere av disse som ikke kjenner til annet enn sit eget budsjett, og det er ofte STORT. Derfor, vil jeg lage en guide til dere som har budsjett som mitt, der du kanskje må spare i 20 år, før du får råd til å totalrenovere badet, vaskerommet eller kjøkkenet. Kanskje du leier en leilighet, og vil gjøre små kosmetiske oppgraderinger, uten å bruke maling og slike ting, som kanskje huseier ikke liker, og som du dessuten da vil bruke på å oppgradere og heve verdien på en annen sitt hus. Det er det vel svært få av oss som ønsker. Det finnes faktisk muligheter for deg som leier også.

Jeg er alene med tre barn, og eier en leilighet jeg betalte nesten 2 millioner for, derfor er det ikke så altfor mye penger igjen hver mnd til oppussing. Ikke har jeg mulighet til å leve flere dager uten kjøkken eller bad heller. Derfor må jeg finne lure, enkle og ikke minst billige løsninger for å få det hjemmet jeg vil ha. Siden jeg har leita meg halvt ihjel etter tips og råd, både på google, facebook og på blogger, uten å finne noe som fyller mine kriterier og mine behov, så fant jeg ut at jeg kunne starte en egen nettside, slik at du slipper å lete like lenge som meg. For her hos meg kan jeg love deg at du vil finne oppussingsløsninger, som også kan passe for ditt budsjett. Det krever litt planlegging, og en god del jobb, men du betaler bare en brøkdel av prisen. Jeg fikk nytt kjøkken for under 4000,-, og planlegger å oppgradere badet mitt også. Alt får du selvfølgelig lese om her, fra start til slutt.

Du vil også finne enkle DIY guider, både til å lage egne møbler, og maling av vegger, gulv og tak. Du må gjerne legge igjen en kommentar, dersom du prøver ut noen av tingene du leser om her. Og du er hjertelig velkommen til å sende bilder av ferdig resultat, slik at jeg kan dele det på facebooksiden min. Matrealkostnader vil stort sett alltid stå i innlegget, men ikke vær redd for å stille spørsmål dersom du vil ha mer info. Sitter du selv på noen gode ideer, som du ønsker å dele med andre, så deler jeg gjerne din ide også, du vil selvfølgelig bli kreditert i innlegget.