Enter your keyword

Lag din egen Minnevegg

Lag din egen Minnevegg

Lag din egen Minnevegg

Jeg er helt ekstrem på å ta bilder. Noen ganger tror jeg faktisk at unga mine blir litt lei av hele opplegget, for det blir mye «Nei, stopp, jeg vil ta et bilde», «Kan jeg få et bilde av dere med utsikten» osv. Men, jeg tror de vil sette veldig stor pris på det når de blir eldre, og kan se tilbake på alle minnene vi har sammen. Eldste har i lengere tid ønsket seg et ungdomsrom, og siden hun straks runder 12 år, så bestemte jeg meg for å bytte ut hele rommet hennes. Veggene ble malt, tre i kalkmaling (Farge Deco Pink), og en i helt Mattsvart fra Jotun Lady. Maler du i den helt matte fargen, kan veggen faktisk fungere som tavlevegg, og den vanlige malingen er vesentlig billigere enn vanlig tavlemaling.

Jeg kvitta meg også med den gamle senga hennes, den hadde absolutt sett sine beste dager, så den ble byttet ut med paller (ja, jeg har palledilla), og en madrass fra IKEA. Senga ble 140*200, og har blitt godt brukt. Hun virkelig elsker senga si og rommet sitt, og bruker mye tid dere nede, viser det også stolt frem til venner og andre besøkende. Men, jeg tror likevel, til tross for deilig seng, og favorittsengetøyet, så er det minneveggen over senga som virkelig har fanget 12åringens oppmerksomhet. Her har jeg nemlig samlet en haug av bilder fra spesielle ting vi har opplevd. Og hun forklarer ivrig de som vil høre om alle bildene.

Her finner du minner helt tilbake til hun var to år, og vi var så heldige å møte på Snurre Sprett og Pip i Sverige. Det er bilder fra Kortur til Oslo med Emmy, fra Liverpoolturen vår, og besøket vårt på LIPA, Dyreparken i Kristiansand, der hun var så heldig å få spise frokost med selveste Langemann, og mye mye mer. Jeg er så glad for at jeg har tatt vare på alle disse minnene, og at det gjør henne så glad. Tenk så gøy å kunne sovne og våkne opp til så mange fantastiske minner hver dag.

Bildene er skrevet ut direkte fra Macen, og deretter festet på veggen med limpistol. Siden veggen er malt i kalkmaling, så valgte jeg å skrive ut ordtak, istedenfor å male de på veggen, slik jeg gjorde på mitt rom. Det er nemlig vanskelig å få annen maling til å feste seg på kalkmaling, og siden veggord er pirkearbeid, orka jeg ikke å male det i kalkmaling. Det er fremdeles masse plass igjen på veggen, så her vil det komme opp flere bilder.

Håper du liker tipsene mine, og at du legger igjen en kommentar, dersom du velger å gjøre noe lignende hjemme hos deg. Send meg gjerne mail også, dersom det er noe spesielt du vil lese om. Og ikke glem å følg meg på Facebook og Instagram

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *