Enter your keyword

Lag deg en seng av Europaller

Lag deg en seng av Europaller

Lag deg en seng av Europaller

Jeg elsker den naturlige looken. Jeg syns rommet blir mye varmere og hjemmekoselig med en gang. Derfor bestemte jeg meg for å bytte ut den knirkete smijernssenga mi med en seng av paller. Det var fiksa på null komma niks, og kostet meg ikke en krone. Faktisk så tjente jeg på det, da jeg solgte den senga jeg hadde. Madrassen beholdt jeg, for jeg kan jo ikke sove rett på pallene. Det kunne ha blitt litt hardt. Madrassen er kjøpt på IKEA, du kan se madrassen HER. Den er utrolig god å ligge på, så denne anbefaler jeg.

Hvor får jeg tak i paller?

Paller kan du finne på stort sett alle byggeplasser, og hos noen butikker. De fleste butikker sender pallene tilbake, da de får pant for dem, mens andre beholder noen, som de selger for mellom 35,- og 70,-. Du kan også få gratis fra noen fabrikker og slike ting, men da må du muligens lete litt ekstra. Jeg fikk mine gratis, da jeg har en veldig snill venn, som skaffet meg noen fra jobben sin. Facebook kan også være en fin måte å få tak i gratis paller. Bare husk, at de bør være relativt nye, dersom du skal bruke dem til møbler. Og du bør forsikre deg om at de ikke har blitt brukt til å frakte ting som er helsefarlig.

Paller kan du få tak i stort sett overalt, noen byggevareforretninger selger også overskuddslager av paller for mellom 35,- og 70,- pr stk.

Jeg satte sammen min seng av 8 paller, to høyder med 4 i hver høyde. Jeg har ikke beiset eller gjort noe med pallene. Heller ikke skrudd de sammen. Europaller er tunge, så de står støtt. Sengen ble 160*240, og madrassen jeg bruker er 140*200, så jeg har plass til hyller på sidene dersom jeg skulle ønske det. Seng av paller, er helt genialt syns jeg, og så mye billigere enn en kjøpeseng. Her trenger du jo strengt tatt bare madrassen, og sengen krever heller ingen montering, utover å legge pallene sånn som du vil ha dem.

Jeg elsker den nye senga mi, ikke knirker den (det gjorde nemlig smijernssenga), og den er utrolig god å ligge på (selvom det nok også skyldes madrassen). Paller kan du også bruke til andre møbler, både ute og inne. Det er som sagt gjort på null komma svisj, og ser veldig lekkert og naturlig ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *