Enter your keyword

La barna designe sin egen maske

La barna designe sin egen maske

La barna designe sin egen maske

Det regner over nesten hele østlandet i dag, og selvom det er skole, så er det jo greit å ha noen aktiviteter man kan gjøre hjemme også. Jeg har jo lovet deg, at jeg skulle dele DIY du kunne gjøre sammen med barna, og det løftet skal jeg holde. Her i huset hos oss er vi veldig kreative, litt i overkant noen ganger kanskje, men vi storkoser oss sammen, når vi gjør kreative ting. Jeg håper at dette kan hjelpe også deg til å ha hyggelige, rolige og kreative stunder sammen med barna dine.

Det å designe sin egen maske er en enkel og relativt billig aktivitet. Jeg vil anbefale deg å bruke lamineringsmaskin, for kvaliteten sin skyld, men maskene kan fint lages uten også. Jeg kjøpte min lamineringsmaskin på Europris, for 199,-. Selve maskene kan du finne på nettet, med et raskt google søk, men jeg har valgt å samle noen til deg her, som du kan printe ut, og bruke. Maskene printes ut på vanlige A4 ark, og deretter lar du barna få fritt kreativt spillerom, med farger. Her kan du virkelig la barna utfolde seg, og lage sin helt egen verson av Spiderman, Batman eller Prinsesse Ariel.

La barna fargelegge slik de vil, og deretter laminerer du (Kan sløyfes) klipper ut, og lager hull til øyne. Til sist, fester du masken til en pinne slik at den kan holdes fremfor ansiktet. Jeg brukte blomsterpinner jeg kjøpte på etsy, og papirsugerør fra festfabrikken, men du kan fint bare ta en grein fra et tre eller andre ting, å bruke. Er absolutt ikke nødvendig med mye penger her.

Barna mine elsker denne aktiviteten, og jeg håper at dette også er noe dine barn liker, og at dere får mange hyggelige stunder sammen, selvom det varme vårværet lar vente på seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *