Enter your keyword

Kontrastvegg i stua

Kontrastvegg i stua

Kontrastvegg i stua

Jeg hadde endel kalkmaling igjen etter at jeg malte flisene over kjøkkenbenken. Derfor tok jeg er skikkelig skippertak i stua, noen dager etter at kjøkkenet var ferdig. Jeg har nemlig lenge ønsket meg en kontrastvegg, og siden jeg ble kjempefornøyd med uttrykket på kjøkkenet, så brukte jeg resten av kalkmalinga til å male kontrastvegg i stua.

SKEPTISK TIL BETONGLOOK

Jeg var lenge skeptisk til denne betonglooken, som gjorde sitt inntog i interiørverdnen for en tid tilbake. For lets face it, betong er kaldt. Jeg var derfor redd for at også uttrykket ville bli kaldt. Derfor tok det litt tid før jeg turte å gjøre det. Men, utrykket ble stikk motsatt. Veggen fikk et varmt og naturlig preg. Så fint ble det, at jeg har valgt å bruke kalkmaling til flere ting i ettertid, og i flere farger. Kalkmaling går raskt å male med, da den er tørrere enn annen maling, og tørker desto raskere. Veggen gjorde jeg i løpet av en skoledag, og alt på veggen var tilbake på plass før jeg måtte ut å hente unger.

Veggen fikk et varmt og naturlig preg. Så fint ble det, at jeg har valgt å bruke kalkmaling til flere ting i ettertid, og i flere farger.

Prisen på kalkmaling varierer fra levrandør til levrandør, og noen ganger også fra butikk til butikk. Men, det er en drøy maling, som holder lenge, og stort sett, så trenger du kun ett strøk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *