Enter your keyword

God Helg

God Helg

God Helg

Hver jul, kjøper jeg sånne esker fra Europris, med julegodterier i. Både til meg selv, og til andre i familien. Disse fine, som det tidligere stod «GOD JUL» på, men som Europris senere endret til «GOD HELG». Jeg har tatt vare på tre av de, som jeg har omgjort til «GOD HELG» bokser til barna mine, oppi der kan det ligge godterier, tegnebøker, kanskje en og annen gang et spill, eller andre morsomme ting de kan kose seg med i helgene. Det gjør liksom lørdagen litt ekstra magisk for dem. Nesten som ei julestrømpe hver eneste helg.

Det har blitt veldig godt mottat her i huset, og unga gleder seg til hver lørdag. Det er jo veldig gøy å gjøre litt ekstra stas utav ting, og når man kan bruke ting man allerede har, så er det jo ekstra gøy, iallfall for en sånn kreativ sjel som meg. Jeg har lagt litt fancy innpakkningspapir oppi hver eske, slik at innholdet blir skjult, det gjør det jo litt ekstra spennende, når de ikke ser hva som er oppi med en gang.

Få til mye med liten innsats

Disse boksene er helt geniale. Du får til så mye spenning og gøy, med minimalt med innsats. Du får gjenbrukt ting (selvom disse boksene egner seg godt som opptenningsved også), og du får gitt barna dine så mye. Du vet, små barn store gleder. Mine barn er veldig glade for å få egne godteposer, isteden for godteri i skål. da blir det ikke noen krangling heller (stort sett). Og lørdagen er reddet, fra morgen til kveld. Og, det går jo an å bruke disse som påskekasser eller bursdagskasser også. Jeg angrer iallfall ikke ett sekund på at jeg gjorde dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *