Enter your keyword

Design og mal ditt eget veggord

Design og mal ditt eget veggord

Design og mal ditt eget veggord

I sommer fikk jeg oppussingsånden over meg igjen, og satte dermed igang med den ene veggen på soverommet mitt. Jeg er veldig glad i veggord, men har dessverre ikke tid til å vente på dem i posten. Jeg lider av født for seint syndrom. Jeg ble nemlig født 16 dager for seint, og prøver fremdeles å ta det igjen. Derfor bestemte jeg meg for å male veggord på veggen selv. Etter å ha tråla Pinterest for inspirasjon falt valget på «Collect Moments Not Things», og sammen med en rekke bilder av ting jeg har opplevd i mitt 36 årige liv, ble det helt perfekt. Syns nå jeg da. Dersom du også har lyst til å male veggord på veggen selv, skal du få en liten enkel guide av meg nå.

Jeg brukte Mac og Photoshop til å fikse bokstavene først. Som jeg har sagt tidligere, er jeg absolutt ingen tegner, men dersom du er stødig på handa, kan du sikkert klare å tegne opp bokstavene på veggen uten hjelp av Mac/PC. Jeg, derimot, valgte å lage bokstavene i Photoshop, for deretter å printe de ut, og klippe de til. Deretter tegnet jeg rundt bokstavene på veggen med blyant, før jeg tok frem maling og en gammel kajalstift, of malte rundt bokstavene. Jeg malte rammen rundt bokstavene først, for å forsikre meg om at jeg ikke gjorde noen feil.

Til slutt maler du inni bokstavene. Her kan du bruke akkurat den fargen og den fonten du liker aller best, du designer således veggordet ditt helt selv, og du får det derfor også skkuratt slik du selv vil ha det, en stil som passer deg og det rommet veggordet skal være i helt perfekt. bedre kan det jo ikke bli. Dessuten, blir det feil, kan du bare male over, og eventuelt gjøre det på nytt. Og, du slipper å vente på veggord i posten. det er jo nesten det beste.

Collect Moments Not Things

hdrpl

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

Jeg er kjempefornøyd med veggen min, og jeg har bare fått positive tilbakemeldinger av de som har sett den. Det skal flere bilder og ting opp på veggen også etterhvert, men jeg har planer om å male den en delen av veggen også, så jeg må se hva jeg finner på etterhvert. Rommet mitt er ganske lite, og temmelig hvitt og kjedelig, så noe må gjøres. Det finnes vel neppe noe bedre å våkne til enn et hav av gode minner hver morgen.

One Comment

  1. […] Veggord […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *