Enter your keyword

Blog Masonry Left Sidebar

Bilbingo

Årets sommerferie er rett rundt hjørnet. Vi skal på ferie i inn og utland, med varme, slitne og tollmodige barn i baksetet. Det spørsmålet vi forventer å få flest ganger i løpet av ferien er vel «er vi fremme snart?». For å lette litt på bilturen til Kristiansand, Hunderfossen eller Tusenfryd. Så har jeg laget… View more

Kontrastvegg i stua

Kontrastvegg i stua

Jeg hadde endel kalkmaling igjen etter at jeg malte flisene over kjøkkenbenken. Derfor tok jeg er skikkelig skippertak i stua, noen dager etter at kjøkkenet var ferdig. Jeg har nemlig lenge ønsket meg en kontrastvegg, og siden jeg ble kjempefornøyd med uttrykket på kjøkkenet, så brukte jeg resten av kalkmalinga til å male kontrastvegg i… View more

God Helg

God Helg

Hver jul, kjøper jeg sånne esker fra Europris, med julegodterier i. Både til meg selv, og til andre i familien. Disse fine, som det tidligere stod «GOD JUL» på, men som Europris senere endret til «GOD HELG». Jeg har tatt vare på tre av de, som jeg har omgjort til «GOD HELG» bokser til barna… View more