Enter your keyword

Litt om meg

Gjenbruk, DIY, oppussing på alenemorbudsjett, og konstant kreativ.

Jeg har alltid vært et menneske med mange baller i luften, jeg kjeder meg lett, og liker å ha noe å styre med. Noen vil nok kanskje si at jeg har for mange hobbyer, for mange prosjekter gående, og at jeg av og til kanskje biter over mer enn jeg kan tygge. Men, jeg har ikke bukket under ennå. I´m still standing tall.

Jeg ante virkelig ikke hvor glad og iallfall ikke hvor flink jeg var til DIY ting, før jeg plutselig ble alene med tre unger i 2016. Jeg kjøpte meg leilighet, og startet oppussing nesten med en gang, nå, tre år senere er det kun to rom igjen i huset det ikke har blitt gjort noe med + at vi faktisk har klart å få ett ekstra rom også. Så jeg har stått på, tidlig og sent, men det er utrolig gøy da.

Overkreativ på Alenemorbudsjett

Jeg er ikke den med mest penger i verden, og jeg innser vel, dessverre at det er noen ting jeg ikke har råd til å gjøre noe med, så sant det ikke dukker opp en rik onkel fra amerika eller noe sånt. Men, jeg har kommet langt, og jeg håper også du vil få noen gode tips og råd på veien fra hus til hjem, med tynn lommebok. For det går an. Det krevet litt jobb, og en god del planlegging, og MASSE pinterest bruk, men du kommer i mål.

1

FINN.NO, GJENBRUK, LOPPEMARKED ETC.

Fantastiske steder, der du virkelig kan raske til deg masse flotte skatter. Lagre gis bort søk i ditt nærmiljø på finn, og be telefonen din gi deg vasler, når det dukker opp nye ting, her kan du gjøre massevis av kupp. Noen møbler er helt perfekte som de er, mens andre trenger litt TLC for å bli friske igjen.

2

MAL, IKKE BYTT

Både kjøkken og bad er forferdelig dyre rom å pusse opp, men det trenger ikke koste skjorta det heller. Kjøkkenet malte jeg for en stund siden, og det ble helt perfekt. Nå fremover er det planlegging av samme oppgave på badet. Og jeg gleder meg. Kommer selvfølgelig til å dele fremgangsmåte med deg også. Og, etter malingsarbeid, har man stort sett alltid litt left over maling igjen. dette trenger du heller ikke å kaste. Jeg brukte resten av svartmaling til å male veggord på soverommet mitt. Egentlig helt gratis, siden jeg hadde kjøpt malinga til et annet prosjekt, og det hadde blitt kastet uansett.

3

IKKE KAST, GI NYTT LIV

Ikke kast møbler du syns er stygge. Pusse dem opp, en gammel dør kan bli et spisebord, et lite vindu, kan med litt maling, og hønsenetting bli en fin øredobbholder på badet eller på sminkerommet. Har du paller liggende, kan disse også bli både sofa og seng. Det har de blitt til hos meg iallfall, og jeg angrer ikke ett sekund.